Wat klanten zeggen...

Nanja

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

27 juli 2021

Zeer snelle verzending, erg mooi sieraad ontvangen. ben er erg blij mee

Reactie MI-AMI: Wat fijn om te horen dat we je blij hebben kunnen maken.
Bedankt voor de mooie beoordeling.

Conny

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

26 juli 2021

Snelle levering! Hele mooie sieraden.

Reactie MI-AMI: hartelijk bedankt voor je mooie review.

Marian

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

22 juli 2021

Snelle en hele goede service!

Reactie MI-AMI: Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat we je konden helpen.

Anneke

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

18 juli 2021

Mooie armband heel blij mee
Goede snelle bezorging.
Prima!!

Reactie MI-AMI: Hartelijk bedankt voor je review! Daar zijn we blij mee.

Monique

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

12 juli 2021

Van te voren contact opgenomen om de juiste maat van de armband te bepalen, keer zeer snelle en duidelijke reactie. Het pakketje werd snel en correct afgeleverd met een leuk presentje en kaartje met persoonlijk berichtje. De armband van kurk is erg leuk ziet er ook stevig uit.

Reactie MI-AMI: We vonden het erg fijn om je zo te kunnen helpen. Heel graag gedaan!

Edith

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

9 juli 2021

Geweldige service en een mooi product!

Reactie MI-AMI: Bedankt Edith voor je mooie review. Daar maak je ons blij mee.

Elly

Heel goedErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

4 juli 2021

Mooie sieraden en zeer snelle levering!

Reactie MI-AMI: Hartelijk bedankt voor het invullen. Goed om te horen.

Annet

Heel goedErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

22 juni 2021

Duidelijke site, goede omschrijving en snelle levering

Reactie MI-AMI: Fijn om te lezen. Dank je wel.

Maria

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

18 juni 2021

Super snelle levering. Leuke mooie collectie voor zowel dames als heren. Ga zo door 😁

Reactie MI-AMI: Bedankt voor je compliment Maria.

Corry

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

13 juni 2021

Mooie sieraden en een snelle levering

Reactie MI-AMI: Bedankt voor je positieve review. Hier doen we het voor.

Leny

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

13 juni 2021

Ik vond het kaartje bij de armband zo lief. Ook met zorg ingepakt.
Echt een kadootje voor mezelf.
Was er blij mee.

Reactie MI-AMI: De 5 hartjes en je positieve woorden zien wij als een kadootje van jou. Hartelijk bedankt!

Li ja

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

11 juni 2021

Setje niet nikkelvrij was en het retour kon zenden of iets anders met korting. Erg netjes.
Wel opmerking om het te vermelden bij het artikel. Als ik dit had geweten niet besteld.

Reactie MI-AMI: Fijn dat we het op konden lossen voor je. Inmiddels hebben we e.e.a. op onze website erbij vermeld. Bedankt voor de tip!

Corry

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

11 juni 2021

Het pakket was wat vertraagd door toedoen van post.nl maar de communicatie en service waren geweldig en snel. Nu in het bezit van 2 schitterende armbanden.

Reactie MI-AMI: Bedankt Corry. We zijn blij met je positieve woorden en vijf hartjes.

Corry

Heel goedErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

7 juni 2021

Tot op heden heb ik de sieraden nog niet ontvangen. Post.nl is erg traag en veranderd continu zijn bezorgtijd. ook vandaag nog niets bekend.

Reactie MI-AMI: Dat is erg vervelend Corry. Jammer genoeg hebben wij de postbezorging niet in de hand. Wij verzenden de meeste pakketjes dezelfde dag nog omdat we het zelf ook fijn vinden als een leuke aankoop snel op de bestemming is. Uiteindelijk wel fijn dat het pakketje enkele dagen later toch nog is aangekomen.

Marij

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

5 juni 2021

Prima service, zeer klantvriendelijk 👍🌸

Reactie MI-AMI: Bedankt Marij voor je positieve woorden.

Esther

Heel goedErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

5 juni 2021

Een kadootje!!! Verzorgdt en leuk ingepakt +een kleine note.
Een leuk kadootje om te krijgen en om het je zelf te geven.

Reactie MI-AMI: Superfijn om te horen dat je tevreden bent.

Li ja

Heel goedErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

5 juni 2021

Snelle zending. Helaas niet nikkelvrij. Last van uitslag. Jammer het is een leuk setje

Reactie MI-AMI: Bedankt voor je review. Het klopt dat RVS niet altijd nikkelvrij is, dan kom je uit bij RVS 316L. We hebben je een mail gestuurd met een voorstel.

Chantal

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

29 mei 2021

Ik had mijn wensen doorgeven voor een armbandje en hij is precies geworden hoe ik hem wilde ! Helemaal blij mee

Reactie MI-AMI: Bedankt voor je reactie Chantal. Heel fijn om te horen dat dit precies is geworden wat je zocht.

Els

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

25 mei 2021

Ik vind de armbandjes met slotje helemaal geweldig.

Reactie MI-AMI: Fijn dat ze zo goed bevallen Els. Veel plezier ervan.

Mirjam

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

19 mei 2021

Ik had last-minute nog een cadeautje nodig en vond een armbandje op de site van MI-AMI. Via de chat kreeg ik snel antwoord en kon ik een paar uur later het cadeautje, mooi ingepakt, al afhalen. Superfijn

Reactie MI-AMI: Bedankt voor je review Mirjam. Mooi dat we je konden helpen op deze manier. Dan doen we graag!

Astrid

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

18 mei 2021

Alles was prima in orde!

Reactie MI-AMI: Fijn! Veel plezier met je mooie armbanden. Ze pasten heel erg mooi bij je kleding.

Rhodé

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

16 mei 2021

Ik vond het fijn, binnen 3 dagen in huis! Super fijn!

Reactie MI-AMI: Bedankt voor de 5 hartjes. Meestal versturen wij nog dezelfde dag. Wij hopen dan als de post meewerkt het de volgende dag al op de mat ligt. Soms duurt dat helaas iets langer.

rene

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

10 mei 2021

top

Reactie MI-AMI: Heel fijn om te horen. bedankt voor je beoordeling Rene.

Els

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

8 mei 2021

Armbandjes van touw vind ik minder. Die van kurk en steen vind ik prachtig.

Reactie MI-AMI: Goed om te horen Els. De eerdere armbanden van touw hebben we inmiddels afscheid van genomen.

Wijmke

Heel goedErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

7 mei 2021

Mooie armbanden, met stenen.
Helaas heb ik van de fijne een allergische reactie gekregen na een dagje dragen.

Reactie MI-AMI: Bedankt voor je beoordeling. Goed dat we even contact hebben gezocht en dat je na wat meer onderzoek erachter kwam dat de allergie niet door de armbanden veroorzaakt werd. Kun je ze toch weer fijn dragen.

Wija

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

9 mei 2021

-

Reactie MI-AMI: Bedankt Wija.

Els

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

3 maart 2021

-

Reactie MI-AMI: Bedankt Els.

Diana

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

2 maart 2021

-

Reactie MI-AMI: Bedankt Diana.

Esther

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

25 december 2020

Niets, ik ben zeer tevreden! Ga zo door

Reactie MI-AMI: Bedankt Esther, van jou reactie worden we blij.

Bea

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

5 december 2020

-

Reactie MI-AMI: Bedankt Bea.

Najat

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

17 november 2020

Armband gekocht voor mijn dochter, ze vind hem prachtig!!
Mi-Ami heeft een mooie, overzichtelijke website! Bestellen en bezorgen prima geregeld. Armband zat in een leuke kado verpakking! Top!!

Reactie MI-AMI: Wat fijn dat je dochter zo blij met haar armband is. Bedankt voor je reactie.

Jannie

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

23 oktober 2020

-

Reactie MI-AMI: Bedankt Jannie.

Els

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

6 oktober 2020

Niets, ga zo door.

Reactie MI-AMI: Bedankt Els, fijn dat je tevreden bent.

Astrid

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

6 oktober 2020

-

Reactie MI-AMI: Bedankt Astrid.

Michiel

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

6 oktober 2020

Het armband zit goed. De kralen zijn mooi, je ziet de kwaliteit. Meer mannen aanbod is fijn 😊

Reactie MI-AMI: Bedankt Michiel. Het mannenaanbod gaan we zeker meer aandacht geven.

Wija

Heel goedErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

5 oktober 2020

Ik vond het prima en keurig afgewerkt allemaal. Mooie armbandjes, leuk verpakt. Top!

Reactie MI-AMI: Bedankt Wija. Goed om te horen.

Anne

UitstekendErg slechtSlechtPrimaHeel goedUitstekend

5 oktober 2020

Mooie materialen, volgende dag al binnen en bijna zonde om weg te geven!

Reactie MI-AMI: Fijn dat je tevreden bent Anne. Bedankt voor je beoordeling.